Wie we zijn

Ons verhaal

In 2011 kregen wij de kans om familievermogen te gaan beheren. Na jaren van ervaring met verschillende aspecten van institutioneel en particulier vermogensbeheer werd ons twee zaken duidelijk:

 • Enerzijds dat veel vermogensbeheerders zonder succes proberen de markt te voorspellen en verslaan;
 • Dat het belang van de vermogensbeheerder en uw belang als cliënt soms ver uit elkaar lagen.
 • Door de combinatie van bovenstaande feiten is het verschil tussen het rendement van beleggen en het rendement dat bij u als belegger terechtkomt in de afgelopen decennia steeds groter geworden. Vanuit dit oogpunt zij wij in 2012 met Blu gestart met een duidelijke missie:

  Het verschil tussen het rendement van beleggen en het rendement dat bij de belegger terechtkomt minimaliseren.

  Dit verschil minimaliseren doen wij door onze beleggingsovertuigingen, die ook wetenschappelijk bewezen zijn, in de praktijk te brengen (zie ook Onze overtuigingen).

  Daarnaast kan, door de oorspronkelijke structuur van het beheer van familievermogen, oprecht gesteld worden dat onze belangen gelijk staan aan uw belangen.

   

  Onze overtuigingen

  Blu heeft een aantal beleggingsovertuigingen die aan de basis staan van ons beleggingsbeleid.  Het team

  Binnen Blu zijn 3 managing partners en 6 ondersteunende werknemers werkzaam binnen onze drie kantoren in Amsterdam, Soest en Londen (UK).

   

  Henk Kras

  Partner

  Henk is in 1981 geboren in Purmerend. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de UVA te Amsterdam is Henk aan de slag gegaan bij een grote internationale vermogensbeheerder.

  Meer over Henk

  Freddy Forger

  Partner

  Freddy is in 1975 geboren in Utrecht. Na een studie bedrijfseconomie aan de UvA te Amsterdam kwam hij in 1997 terecht op de Amsterdamse beursvloer als hoekman bij AOT.

  Meer over Freddy

  Christian Armbruester

  Partner

  Christian is geboren in 1969 in Worms, Duitsland. Al ruim 20 jaar is Christian actief in de financiële wereld en hij kan oprecht zeggen dat hij in alle ‘keukens’ van de vermogensbeheerwereld heeft kunnen kijken.

  Meer over Christian

  Paul Snoek

  Vermogensbeheerder

  Paul is geboren in 1982 in Purmerend. Na zijn studie bedrijfseconomie aan de UVA te Amsterdam is Paul aan de slag gegaan bij een vermogensbeheerder in Amsterdam.

  Meer over Paul